میلاد شرفی هشتم خردادماه در جلسه ستاد اطفای حریق شهرستان سلسله که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه عرصههای جنگلی و مرتعی جزو سرمایههای ملی بوده و از ارزش بسیار بالایی برخوردار هستند، اظهار کرد: در ستاد اطفای حریق، مسئله بحران و پدافندغیرعامل در هم تنیده شده و جدای از هم نیستند و مدیریت آن نیاز به الزاماتی دارد.
وی با اشاره به ارائه راهکارهایی برای مقابله با آتش سوزیها، تهیه بانک اطلاعاتی، احصای تمام ظرفیتهای لجستیکی دستگاهها، دستهبندی ظرفیتهای انسانی و آموزش نیروهای محلی، استفاده از ظرفیت شوراها و دهیاران، اطلاع رسانی به کشاورزان، امحاء پوشش گیاهی کنار جادهها، تقویت نیروهای دیدهبان و استفاده از ظرفیت نیروهای بسیج و هلال احمر و سازمانهای مردم نهاد را از مهمترین راهکارهای مقابله با حریق عنوان کرد که باید مورد توجه قرار گیرند.
شرفی از عموم مردم خواست در حفاظت از میراث گرانبهای منابع ملی و طبیعی با نیروهای منابع طبیعی همکاری لازم را داشته باشند.
در ادامه حجتالاسلام امیدی امام جمعه سلسله نیز با تأکید بر لزوم برگزاری مانورهای آموزشی برای مدیران دستگاهها برای آمادگی هرچه بیشتر در حریقها، خواستار نظارت بیشتر مسئولان بر مسئله تولید زغال از درختان ارزشمند بلوط در مناطق قلایی و بسطام با استفاده از ظرفیت گروههای جهادی به منظور جلوگیری از این امر شد.
همچنین حسین میرزایی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان با اشاره به اینکه شهرستان سلسله رتبه هشتم را به لحاظ آتشسوزی در استان دارد، اظهار کرد: در لرستان ۱۴ هزار همیار طبیعت وجود دارد که از ظرفیت این همیاران در کنترل و جلوگیری از آتش سوزیها استفاده میشود.
وی با بیان اینکه حریق مسئلهای تخصصی است، افزود: بیشتر حریقها در حاشیه جادههای اصلی رخ میدهد که امحاء پوشش گیاهی این مناطق ضروری است.