سیروس ابراهیمی سیزدهم اردیبهشت ماه در همایش سراسری مدیران کل شیلات کشور اظهار کرد: امنیت غذایی از زمانی که بشر خلق شده یکی از دغدغههای جدی بوده و بدون صرف غذا حیات امکان ندارد بنابراین در دانش امروزی بشر به عنوان نیاز پایهایی بیان شده است.
وی افزود: شیلات یکی از زیربخشهای امنیت غذایی و اقتصادی است، در تعریف امنیت غذایی، کارآفرینی، اشتغال و یکی از حوزههای اقتصادی امروز بشر است.
ابراهیمی افزود: این حوزه قبلاً زیاد مورد توجه نبود ولی در حال حاضر در کلیه استانها مورد توجه قرار گرفته و به عنوان یک بخش اقتصادی است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان افزود: کشور ما نیز میتواند در بخش شیلات حرفی برای گفتن داشته باشد که علاوه بر تأمین نیاز روزمره مردم مازاد تولید را صادر کنیم.
وی افزود: ۲۵۰۰ کیلومتر طول رودخانههای استان است و آب و هوایی مناسب برای این کار داریم، اقلیم متفاوتی داریم که باعث شده بتوانیم استان مؤثری در حوزه شیلات باشیم.
ابراهیمی تصریح کرد: شاهد آهنگ و حرکت جدیدی در حوزه جهاد کشاورزی و شیلات هستیم، برنامه چهار سالهای که برای لرستان ترسیم کردیم افقی برای دستگاههای اجرایی تعیین کردیم که معلوم است سالانه چقدر باید رشد داشته و رشد اقتصادی چند درصد است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان بیان کرد: افقی که برای شیلات ترسیم شده دو برابر شدن افزایش ظرفیت بوده که طی یک سال زیرساخت ۱۰ هزار تن آماده شده است.
وی افزود: لرستان جز استانهای کم برخوردار است، جی بی پی و درآمد سرانه و میانگین درآمد ما از میانگین کشور کمتر است که عوامل متعددی دارد.
ابراهیمی تصریح کرد: برای جاری کردن فرهنگ کار در لرستان باید زمینههای کار را در استان ایجاد کنیم و تلاش داریم در بحث شیلات زنجیره ارزش را در استان ایجاد کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان بیان کرد: دو سال است که ماهیان خاویاری را لرستان امتحان کردیم که پاسخ داده است و کمیت و کیفیت خوبی دارد.