سیدعماد شاهرخی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با تلاش همهجانبهای که در استان شاهد آن بودیم علی رغم اینکه در مصوبات سفر رئیس جمهور به استان آبیاری تحت فشار قید نشده بود، الان در آبیاری تحت فشار در سال ۱۴۰۱ رتبه ششم کشور را کسب کردیم.
وی ادامه داد: علی رغم اینکه ما رقمی برای آبیاری تحت فشار لحاظ نشده بود ۲۰۰۰ هکتار را شروع کردیم که کار انجام و با پیگیریهایی که انجام شد اعتباری برای آن گرفتیم، با کار جهادی کار را بدون اینکه یک ریال در دست داشته باشیم کار را شروع کردیم.
شاهرخی بیان کرد: پیمانکاران را پای کار آورده و در پایان سال توانستیم رقمی را دریافت کرده و بخشی از مطالبات آنها را پرداخت کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: الان حدود ۴۶ درصد اراضی آبی ما مجهز به سیستمها نوین هستند ولی با بالا رفتن هزینه تجهیزات و با توجه به روان آبهایی که در استان داریم، این حوزه را بیشتر فعال کرده و اعتباراتی داشته باشیم.
وی افزود: در حوزه آبیاری تحت فشار ۸۵ درصد هزینه را دولت و ۱۵ درصد را کشاورز پرداخت میکند که یک رقم سنگینی است، در حال حاضر برای آبیاری بارانی برای هر هکتار ۴۰ میلیون تومان دولت پرداخت میکند که تأمین اعتبار آن خیلی مهم بوده که برای اجرای ۲۰۰۰ هکتار حدود ۱۲۰ میلیارد تأمین اعتبار کنیم که بخشی از آن تأمین شده است.
شاهرخی اضافه کرد: یکی از حوزههای ما که به عنوان یکی از نقاط پیشران لرستان محسوب میشود، حوزه شیلات است چون روان آبهای خوبی داریم که میتوانیم در کنار آن کارهای خوبی را انجام دهیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد: در پلدختر یک مزرعه پرورش ماهی خاویاری داریم که میتوانیم ۱۰ مزرعه مشابه را در کنار همین رودخانه احداث کنیم.
وی افزود: الان ۳۱ هزار تُن ظرفیت تولید ماهیان سردآبی ما در لرستان است که برنامه داریم در سال ۱۴۰۲ حداقل باید برسد به ۳۵ هزار تُن و نکته دیگر این است که توسعه ماهیان خاویاری را داشته باشیم.
شاهرخی تأکید کرد: به اعتقاد کارشناسان شیلات ما میتوانیم لرستان را به قطب ماهیان خاویاری کشور تبدیل کنیم.