محمدرضا جعفری چهارم اردیبهشت ماه در جلسه شورای آموزش عالی استان که با حضور وزیر علوم و استاندار و معاونین استاندار با روسای دانشگاههای لرستان برگزار شد، اظهار کرد: در مجموعه دانشگاه جامع علمی کاربردی طرح آمایش آموزش مهارتی استان انجام شد.
وی ادامه داد: سال ۱۴۰۱ در دانشگاه جامع علمی کاربردی ۲۵۰۰ رشته کدمحل که اقبال عمومی نداشتند حذف و ۱۲۵ رشته تحصیلی جدید مناسب با آینده پژوهی، نیازآفرینی و پاسخگویی به مشاغل نوظهور و ضرورت شغلی جامعه ایجاد شد.
جعفری بیان کرد: نهتنها کاهش دانشجو نداشتهایم بلکه در کشور ۱۸ درصد و در لرستان ۳۳ درصد افزایش جذب دانشجو داشتیم.
جعفری تصریح کرد: بازنگری و تدوین برنامههای درسی از اولویتهای دانشگاه جامع علمی کاربردی است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان ادامه داد: درخواست ما این است اعتباری را به کلینیک مشاوره اشتغال و توسعه کارآفرینی در دانشگاه علمی کاربردی استان اختصاص دهید.
وی افزود: سال گذشته ۲۰ میلیون تومان به این کلینیک اختصاص داده شد که تعداد زیادی از دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاه علمی کاربردی را توانمند کرده و به نهادهای مختلف معرفی کردیم و توانستیم پنج میلیارد تومان از تبصره ۱۶ جذب کنیم.
جعفری تصریح کرد: درخواست داریم اعتبار ویژهای برای راهاندازی خانه خلاق به دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان اختصاص داده شود که بتوانیم این خانهها را در محیط دانشگاه داشته باشیم و همچنین اعتباری که بتوانیم نمایشگاه تولید و تجاریسازی را در استان به میزبانی دانشگاه علمی کاربردی داشته باشیم.