بهرام دلفان بیست و دوم فروردین ماه اظهار کرد: با وجود مشکلات فراوان اجازه تعطیلی و روند تکمیل پروژههای بزرگ علوم پزشکی لرستان داده نشد و روند تکمیل این پروژهها ادامه دارد.
وی با بیان اینکه با تکمیل پروژههای علوم پزشکی لرستان ۱۲۰۰ تخت بیمارستانی در بیمارستانهای گهر دورود، نیایش خرمآباد، امام علی(ع)، رومشکان و رازی کوهدشت به ظرفیت استان اضافه میشود، افزود: تأمین مالی پروژههای بزرگ انجام شده است.
دلفان با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰۵ پروژه حوزه سلامت لرستان که از مدتها قبل، تعطیل شده بود ادامه دارد که امیدوارم طی امسال و سال آینده تکمیل شوند، گفت: در حوزه تجهیزات بیمارستانی هم بهجز بیمارستانهای دورود و عشایر خرمآباد، که mri آنها در آینده راهاندازی میشود بیمارستانها مجهز به این تجهیزات سنگین پزشکی هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: دستگاه سنگشکن بیمارستان عشایر خرمآباد راهاندازی شده و برای دیگر شهرهای استان هم تا پایان امسال، راهاندازی میشود.
وی رویه مدیریتی این دانشگاه در حوزه آزمایشگاهها را واگذاری به بخش خصوصی دانست و اضافه کرد: اگر فعالیتهای آزمایشگاهی با ارائه خدمات به بیماران، با همان تعرفه دولتی، به بخش خصوصی واگذار شود به اشتغالزایی نیز کمک میکند.
دلفان خدمات دندان پزشکی را از گرانترین خدمات پزشکی دانست و با اشاره به برگزاری هشت اردوی جهادی دندانپزشکی در مناطق محروم لرستان، گفت: در اردوهای جهادی خدماتی در حوزههای پزشکی اجتماعی مانند مادران باردار، کودکان زیر شش سال، دندانپزشکی کودکان، کشیدن و عصبکشی دندان ارائه میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان کمبود متخصص را از مشکلات حوزه درمان، بومیگزینی را از راهکارهای رفع این مشکل دانست و اظهار کرد: حوزه سلامت در بخشهای صنعت غذایی، آزمایشگاه، تجهیزات پزشکی دارویی میتواند به ایجاد اشتغال در استان کمک کند که در این راستا علوم پزشکی استان از هیچ حمایت و کوششی دریغ نخواهد کرد.
وی با اشاره به طولانی شدن برخی پروژهها از جمله بیمارستانهای فردوسی و مهرگان خرمآباد، عدم همکاری ارگانهای دولتی را دلیل این امر برشمرد و بر همافزایی دستگاههای مختلف و پرهیز از نگاه جزیرهای تأکید کرد.