حجتالاسلام هبتاله هاشمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: امام خمینی(ره) به عنوان کسی که دنبالهرو سیره پیامبر(ص) یعنی رسالت تمام نشده ۱۴۰۰ سال جانفشانی علما و بزرگان را جمع کرده و انقلاب اسلامی را با همتی که خداوند به ایشان داده بود پایهگذاری کردند.
وی با اشاره به اینکه یکی از رسالتهای امام خمینی(ره) احیاء سیره نبوی و اهل بیت(ع) بود، بیان کرد: در این رسالت یکی از آن چیزهایی که مقدس بود و جایگاه قرآنی داشته واژه شهید بوده و هست که شهید و شهادت یک واژه الهی و قرآنی است که در سیره اهل بیت(ع) حضرت زینب(س) در کوفه و شام صدا زدند که آرزوی ما شهادت است.
هاشمی تصریح کرد: چون امام(ره) بناست تمام سنتهای اجدادش را پیاده کند و ما از سال ۱۳۴۲ تا پیروزی انقلاب اسلامی خیلی شهید داده بودیم و خیلی جانفشانی شده بود و در همین لرستان تا آن زمان ۷۰ شهید داشتیم و ایشان با این نگاه که انقلاب شده و یک خانوادههایی هستند که عزیزان خودشان را از دست دادند و باید تکریم شوند، بنیاد شهید را سال ۱۳۵۸ قبل از آغاز جنگ تحمیلی تأسیس کردند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان بیان کرد: امام خمینی(ره) با آینده نگری که پرچم اسلام بلند شده و خیلیها برای جلوگیری از برافراشته شدن آن تلاش میکنند و خونهای زیادی پای این پرچم ریخته میشود و باید برای این موضوع پایهگذاری کنند و برای این مکتب جایی را آماده کنند، در حکمی که برای تأسیس بنیاد شهید دادند به زیبایی اشاره کردند که شما موظفید به این رسالت پایبند باشید.
وی ادامه داد: حرف امام(ره) از همه زوایهها قابل اطاعت است و همه باید به آن عمل کنند که خانواده شهید باید اکرام شود، ایشان در سخنانی میفرماید: در جمهوری اسلامی بنیاد شهید محراب ادارات جمهوری اسلامی است.
هاشمی اظهار کرد: در این جایگاه یکی در معرکه خونش ریخته میشود، یکی در کرونا جانفشانی میکند، یکی در سوریه به عنوان مدافع حرم شهید می شود و هرکسی به یک طریقی اما همه در بسته واژه شهید قرار میگیرند، یعنی کسانی که برای حفظ این مکتب قرار است جانشان را بدهند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان اضافه کرد: یکی از دستاوردهای نامحدود جمهوری اسلامی که باید به آن اشاره کرد این است که واژه شهید و شهادت معنای واقعی خود را پیدا کرد و امروز برای مردم ما ملموس است.