علی جهانی در جلسه پیگیری مصوبات سفر معاون وزیر کار به رومشکان که امروز ۱۵ اسفندماه در سالن جلسات این اداره کل و از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: با پیگیری بهعملآمده با وزارت کار و سفر معاون تعاون وزیر به شهرستان رومشکان اعتبارات خوبی در زمینه توسعه این منطقه به عمل آمد که با هماهنگی این اداره کل با نمایندگان بنیاد برکت و گروهای مردمی و سایر دستگاههای استانی و شهرستانی و تعاملات به عملآمده امیدوارم تحول خوبی در این منطقه ایجاد شود.
وی به اعتبارات ابلاغ شده به این منطقه اشاره کرد و افزود: ۴۶ میلیارد تومان تسهیلات تاکنون تخصیص یافته که تاکنون ۵۲ طرح با اعتبار ۵۱ میلیارد تومان به ایجاد تعاونی و احیاء تعاونیهای نیمهتمام به بانکهای عامل معرفی شدند.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان با اشاره به اعتبارات بانک رسالت، افزود: ۲ میلیارد تومان در این زمینه تخصیص داده شده که ۱۴ طرح اقتصادی به این بانک معرفی و بخشی از این تسهیلات پرداخت شده است.
جهانی خاطرنشان کرد: تشکیل تعاونیهای تأمین نیاز جمعآوری شیر، آب بران – زعفران کاران، پسته کاران، پشتیبان مشاغل خانگی، کامیونداران خود راننده، تعاونیهای دانشبنیان و تعاونیهای بانوان در دستور کار قرارگرفته که با پیگیریهای صورت گرفته تاکنون ۲۰ تعاونی در سامانه جامع هوشمند تعاون در حال انجام مراحل قانونی ثبت و تشکیل هستند.
وی با اشاره به تشکیل تعاونی توسعه عمران در رومشکان، اضافه کرد: با توجه به قانون تأسیس شرکتهای تعاونی توسعه عمران با عضویت حداقل نیم درصد جمعیت شهرستان براساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن و سرمایه سه میلیارد ریال قابل تشکیل است و مقدمات کار در اطلاعرسانی به جمعیت شهرستان در حال انجام است که با همکاری تسهیلگران – نمایندگان بنیاد برکت – فرمانداری و … و توزیع فرم عضویت که تاکنون ۱۱۰ نفر عضو شده و مابقی در حال تکمیل هستند.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان تصریح کرد: امیدوارم با اقدامات صورت گرفته و همکاریهای لازم با وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در این منطقه شاهد رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال باشیم.
جهانی ادامه داد: با توجه به کار جمعی تعاونیها باید عرصه را برای این نوع فعالیتها فراهم کنیم چراکه اولاً فرهنگ کار جمعی، همافزایی ایجاد میکند و همدیگر را تکمیل میکنند و ثانیاً بهرهوری را از طریق سازماندهی منابع و توانهای خرد در کنار هم قرار میگیرند چراکه در مناطق محروم به این جمعبندی قطعی رسیدهایم که بهترین الگو برای توسعه مناطق محروم و رفع و کاهش فقر، تشکیل و حمایت از تعاونیها در این مناطق است.